Специјалитети на Скара

Плескавица
5/5
Шарска плескавица – мала
5/5
Шарска плескавица – голема
5/5
Плескавица “Дојрана”
5/5
Уштипак
5/5
Колбас
5/5
Котлет “Фиорентина”
5/5
Кременадла
5/5
Увијач свински
5/5
Увијач телешки
5/5
Ражнич свински
5/5
Ражнич телешки
5/5
Вешалица свинска
5/5
Вешалица телешка
5/5
Стек свински
5/5
Стек телешки
5/5
Дипломатски ражнич
5/5
Ребро димено
5/5
Димена вешалица
5/5
Пилешки стек
5/5
Пилешки стек полнет
5/5
Пилешки ражнич
5/5
Пилешки увијач
5/5
Каре на истарски начин-јунешко
5/5
Џигер
5/5
Џигер во марамица
5/5
Јагнешки џигер
5/5
Џигер “Дојрана”
5/5
Јатки и Крезли
5/5
Јагнешки котлети
5/5