Топли Предјадења

Похован кашкавал
5/5
Поховано сирење
5/5
Пирошка
5/5
Похована пиперка
5/5
Тиквици Поховани
5/5
Плескавици од тиквици
5/5
Плескавица од икра
5/5
Сирење на скара
5/5
Биено сирење на скара
5/5
Печурки на скара
5/5
Кашкавал во сланина
5/5
Сирење во сланина
5/5
Кајгана од 3 јајца
5/5
Хемендекс – бекендекс
5/5
Омлет (сирење-кашкавал)
5/5
Омлет со шунка
5/5
Омлет со печурки
5/5
Омлет “Дојрана”
5/5