Јадења по нарачка

Бечка шницла
5/5
Натур шницла
5/5
Париска шницла
5/5
Бифтек телешки
5/5
Бифтек телешки со сос
5/5
Бифтек телешки со јајце
5/5
Бифтек Строганов
5/5
Медаљони Телешки
5/5
Рамстек во сос
5/5
Рамстек со фефер сос
5/5
Телешки мускул
5/5
Свинско филе
5/5
Свински медаљони
5/5
Пилешко поховано
5/5
Пилешко соте
5/5